Vida László értesítése alapján: Letenyén is lesz képviselői iroda

E héten pénteken a településen nyílik meg Cseresnyés Péter új irodája, így már a Mura-menti városban is találkozhatnak a helyiek, környékbeliek a térség országgyűlési képviselőjével.

Az iroda megnyitásával régi álma válik valóra a politikusnak, aki elmondta: fontosnak tartotta, hogy Nagykanizsa mellett a választókerületének egy másik pontján is legyen lehetősége találkozni a térség fejlődése és jövője iránt érdeklődő lakosokkal.

– Számítok a letenyeiek és a térségben élők észrevételeire, hiszen eddigi látogatásaim során is sok értékes ötletet fogalmaztak meg szűkebb és tágabb lakóhelyük fejlesztésével kapcsolatban – fogalmazott Cseresnyés Péter. – Hiszem, hogy együtt sokra vagyunk képesek. Ezt bizonyítja az is, hogy a Mura-menti városban már elkezdődött az 1,1 milliárd forint kormányzati forrásból megvalósuló tanuszoda építése, így a letenyei és környékbeli gyerekek a jövőben helyben is tudnak majd úszás­oktatásra járni, s nem kell csak emiatt Nagykanizsára utazniuk.

A letenyei képviselői iroda pénteken 13 órától várja az érdeklődőket a Szabadság tér 1. fsz. 2. szám alatt (az Ae­gon biztosító irodája mellett). Előzetes időpont-egyeztetés a 93/317-512 telefonszámon lehetséges.

Forrás: zaol.hu, Korosa Titanilla