Tisztelettel figyeljük kisgazda társunk véleményét

Guth Sándor a KPE Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökségének tagja

Tisztel Gazda- és Polgártársaim!

Amit a magyar baloldali ellenzék valamint az Európai Unió Hazánk ellen folytat az már felháborító.

Nem elég, hogy az „exkormányos” vezetésével hatalmuk idején egyszer már a csőd szélére juttatták Hazánkat, most árnyék…. kormánnyal akarnak hatalomra jutni.

Kérdés: tényleges országépítő, gazdaságfejlesztő, népjólétet emelő program nélkül, előre közölt adóemelésekkel, családtámogatás megvonásával, rezsiemeléssel – végső soron parancsot teljesítve – nemzetünket eltüntetni akarják? Vagy puccsot akarnak? Ehhez fegyveres erő és népakarat is kellene.

„Elvtárs-uraim”! A láthatatlan, globalista, világhatalmat akaró, neo-marxista urak, Lucifer földi helytartói akarják 1 100 éves nemzetünket megsemmisíteni, nyílt társadalommá alakítani, az általuk képzelt demokráciában. Az Európai Unió parlamentjében hazugságokat, rágalmazásokat, undorító nyilatkozatokat tesznek, kárhoztatják a konzervatív nemzetekért harcolókat, köztük hazánkbélieket is, a demokrácia álcájával.

„A bajok, amitől az ország szenved a demokrácia zavaros értelmezéséből keletkeznek” – nemzetünk és családjaink védelmét, honfitársainkat segítő politikánkat a világ túlnyomó többségének országai, közgazdászai, tudósai ismerik és értékelik. A mostani ellenzék szerint persze mindez nem igaz és nem jó! Szerintük csak a nyílt társadalom, Európa elárasztása a migránsokkal – az ő elképzelésük és akaratuk szerint – a megfelelő politika.

Sajnálom, hogy nem a  középkorban élek, mert akkor a hazájukat elárulókat a legszigorúbban büntették, akárki is volt hatalmon.

Világuralomra törekvő uraim: Önök a békét szajkózzák, akkor miért segítik a háborút a legkorszerűbb fegyverekkel!? Oroszországot sem Napóleon, sem Hitler, sem az Ursula von der Leyen vezette Európai Unió nem tudta meghódítani. Az az Unió – mely az Önök parancsára –  nemzetünket  meg akarja szüntetni.

Tisztel Gazda- és Polgártársaim!

Legyünk hűek és méltók Európa egyik legnagyobb hadvezérének, Hunyadi Jánosnak az emlékéhez, aki az akkori világ legerősebb hadseregét legyőzve védte meg Hazánkat és egész Európát! Jusson eszünkbe Dobó István, akit egy világhatalom sem tudott legyőzni! Sajnos most az Európai Unió demokráciájában nem lehet karddal védekeznünk, de tudjuk igazsággal, tényekkel bizonyítani hazafiságunkat, odaadásunkat, nemzetünk megmaradásáért vívott ezredéves harcunkban.

Isten óvja Hazánkat e nemes küldetésben!

Szolnok, Nagykörű, 2022. október 3.

Guth Sándor