Tagtársaink figyelmébe ajánljuk: Több tucat autó hajtott át egy 92 éves férfin az M0-s autóúton

Fotó csikszereda.piarista.hu

Vasárnap este elütöttek egy embert az M0-s autóúton, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség nyomozást indított. Mint utóbb kiderült: az áldozaton több tucat autó áthajtott.

Az M0-s autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya irányába közlekedett gépkocsijával vasárnap este 9 óra körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe – számolt be a rendőrség hétfő délelőtt.

A feltehetően külföldi honosságú, szürke Mercedes Sprinter vezetője adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket a sofőr azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A baleset körülményeinek vizsgálatát az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte, egyben nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt – írták.

Több tucat autó hajtott át rajta 

Frissítés: az RTL Híradó utóbb azt közölte, hogy az áldozaton autók tucatjai hajtották át, amire abból lehet következtetni, hogy a helyszínelők fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten.

A rendőrök az első gázolón kívül ezeket az autósokat is keresikközölte a híradó.

Forrás: index.hu

https://index.hu/belfold/2023/05/01/cserbenhagyasos-gazolas-m0-autout-mercedes-rendorseg/