Magyar Gazdák és Polgárok!

Guth Sándor és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által adományozott kitüntetését tartja a kezében. - A fotót küldte: Fekete Ferenc, a Kisgazda Polgári Egyesület Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének az elnöke

1241 Muhi, Mohács 1526, Budapest 1956 – csak néhány évszám Hazánk történetéből, melyet mindannyian ismerünk, mondhat-e magáénak ennél több szenvedést más európai nép?

Most azonban egy újabb katasztrófa következne, amibe sok vészt átélő nemzetünket, a gonoszság erői bele akarják taszítani. Úgy vélik, ha a Második Világháború után nem sikerült, talán most megvalósítható lesz a nyílt társadalom, nemzetünk és kultúránk megsemmisítésével. Követve Marx tanításait is – melynek végcélja szintén a keresztény és nemzeti gondolat, kultúra és állam megsemmisítése.

Honfitársaim! Ne engedjétek, hogy az Európai Unió egyes bürokratái és magyarországi „elvtársai” megvalósíthassák terveiket! Ne engedjétek, hogy Hazánk több mint 1 100 éve, sokat szenvedett népét újabb katasztrófa érje, ne engedjétek, hogy az erőszakoskodók újra eltiporják Nemzetünket!

Velünk az Isten és az Igazság!

 

Guth Sándor

Kisgazda

 

 

 

Magyarország az elmúlt évszázad legjobb időszakát éli, valódi gyarapodást, a különböző társadalmi csoportok számára a felemelkedés lehetőségét sikerült megteremteni. Guth Sándor kisgazda társunk nagy és nehéz időket élt meg, tudja, hogy meg kell becsülnünk mindazt, amit kemény munkával elértünk. Óvni és védeni szeretné az oly sok viszálynak kitett magyar nemzetet. (kpe)