Hidvéghi Balázs: ”Több, mint 600 ezer aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban”

A kép forrása: propeller.hu

A Polgári Kisgazdák az aláírásgyűjtés megkezdése óta folyamatosan részt vesznek az akcióban. A Honlapunkon ismételten közöljük az egyes településeken a Polgári Kisgazdák által végzett aláírásgyűjtést. A közléseink természetesen nem lehetnek teljeskörűek, ezért elnézést kérünk azoktól a tagtársainktól, akik a közölt helyekhez hasonlóan meggyőződésből végzik a munkájukat, de a hírlevelünkben esetleg nem jelennek meg”. (TKB)

Hídvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. – A kép forrása: youtoube.hu

Több, mint 600 ezer támogató aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban – fogalmazott Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Aláhúzta: a májusi EP-választás sorsdöntő lesz, és Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos terve a bevándorlás megállításáról szól. „Ez az az út, amely Európát sikeressé teheti, Magyarországot pedig biztonságban tarthatja, ezért folytatjuk továbbra is az aláírások gyűjtését” – fűzte hozzá a politikus. Azt tapasztalják – folytatta -, hogy a magyar választók – helyesen – különbséget tesznek Európa, mint „eszmény” és a brüsszeli vezetés között: az előbbit nagyon magas arányban támogatják, azonban kritikával illetik a brüsszeli bürokráciát. (Forrás: MTI)