Fájdalommal és szomorúan tájékoztatjuk kisgazda társainkat, hogy ismét eltávozott közülünk egy kiváló tagtársunk.

Fotó szentendre.hu

Elhunyt Horváth Győző

Január 26-án vasárnap elhunyt Horváth Győző, Szentendre város képviselő-testületének egykori tagja, Püspökmajor korábbi képviselője. 

Hagyományosan a Polgári Kisgazdák indítottak önkormányzati képviselő-jelöltet Szentendre Püspökmajori 4. számú körzetében. Korábban Kiss Károly indult eredményesen többször is a körzetben, akinek korai halála után Horváth Győző folytatta a képviselet ellátását. Együttérzésünket fejezzük ki Horváth Győző családjának, köszönjük Győző sok évig végzett közéleti munkásságát, nyugodj békességben. (kpe)

Horváth Győző 2002-től 8 évig dolgozott önkormányzati képviselőként, majd 2013 márciusában, a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert időközi önkormányzati képviselő-választást a püspökmajori (4. számú) egyéni választókerületben, ahol Kiss Károly halála miatt kellett időközi választást tartani. A körzet képviselőjeként, a testület tagjaként dolgozott 2019-ig. Az őszi önkormányzati választáson betegsége miatt már nem tudott indulni.

Közösségi ember volt, azt vallotta, ő bármikor elérhető, nem csak kampányidőszakban. Szerette a sportot, a zenét, a gyerekeket, dolgozott edzőként és hivatásos szinten zenélt. 1975 óta élt családjával a Püspökmajor lakótelepen. 30 évig játszott a Tűzoltóság Központi Zenekarában, 20 évig a Szentendrei Kamarazenekarban, az utóbbiban alapító tagként.

Horváth Győzőt 2020. február 4-én 13 órai kezdettel helyezik örök nyugalomra a Sztaravodai úti temetőben.

Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében!

Forrás: szentendre.hu