Nekünk minden választókerület fontos, már csak 13 nap van hátra a választásokig. Számítunk a magyarokra. (KPE)

Fotó forrása Facebook

Fejér megye öt választókerületéből

Vargha Tamás: büszkék vagyunk Székesfehérvárra

Büszkék vagyunk rá, hogy Székesfehérvár a nemzet történelmi fővárosaként a megújult Szent István Király Múzeumban ad otthont a nagyszabású Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításnak.

Forrás: Vargha Tamás Facebook oldala

Törő Gábor: Segítünk, amiben tudunk!

Móron talált menedéket az a két ukrán család, akik Herszon megyéből menekültek a háború elől, mert a falujukat bombázták.

A felnőttek próbálják a gyerekekkel feledtetni a traumákat, de úgy látom, ez nagyon nehéz feladat.

Forrás: Törő Gábor Facebook oldala

Tessely Zoltán: Pannónia Szíve dobbant egyet a jövőért!

Ugyanis új, két csoportszobás óvodát adtunk át Tabajdon, a Mészöly Gedeon Református Általános Iskola és Óvodában!

A hálaadó istentisztelet utáni átadóünnepségen arról beszéltem, hogy 200 ezer olyan gyerek született meg 2010 óta, akiket nem vállaltak volna szüleik, ha a baloldali családtámogatási rendszer marad. Szerencsére ma már nem ilyen világot élünk, így ők megszülettek és a gyereklétszám örvendetes növekedésével párhuzamosan sorra épülhetnek az új oktatás-nevelési intézmények: Pannónia Szívében is több helyen létesülnek például óvodák. Az meg az egyházi és világi vezetés jó kapcsolatának köszönhető, hogy akadnak közöttük szép számmal egyházi fenntartásúak, mint Tabajdon is, ahol közel 4️⃣0️⃣0️⃣millió épült meg ez a csodálatos intézmény.

Forrás: Tessely Zoltán Facebook oldala

Dr. Mészáros Lajos: a Vasműért, az ott dolgozó emberekért.

Kálló Gergely a helyi Jobbikkal karöltve azt ígérte, hogy megmenti a Vasműt.

Ehhez képest, a hangzatos kijelentéseken túl -ahogy más ügyekben sem- semmit nem tett a Vasműért, az ott dolgozó emberekért.

Ezzel ellentétben én az egyik legfontosabb feladatomnak tartom a Dunaferr dolgozóinak és családtagjaiknak sorsát, megélhetését és azt szeretném, hogy a Vasmű újra a térség és Magyarország büszkesége legyen, képviselőként ezen fogok dolgozni.

A mai találkozásunkon Tankhilevich vezérigazgató helyettes úr biztosított arról, hogy támogat, mint képviselőjelöltet, én pedig ígéretet tettem arra, hogy támogatom a Vasműt és az itt dolgozókat.

Hajrá Dunaferr, Hajrá Fejér 04!

Forrás: Dr. Mészáros Lajos Facebook oldala

Varga Gábor: Dél-Fejérben bőven van mire büszkének lennünk!

Akik azt mondják, hogy romokban van Dél-Fejér egészségügye, azok nem tudják miről beszélnek. Soha korábban nem részesültek olyan anyagi elismerésben a háziorvosok és az egészségügyi dolgozók, mint napjainkban, és az őket körülvevő infrastruktúra is hatalmasat fejlődött az elmúlt években.

Persze, mindig lehetne még gyorsabbá és jobbá fejleszteni az ellátást, de felettébb álságos éppen attól a baloldaltól kritikát megfogalmazni, amelyik 8 éve alatt tönkretette a magyar egészségügyet és egészségügyi dolgozók ezreit üldözte el hazánkból.

Forrás: Varga Gábor Facebook oldala