A nyári meleg sem akadály / A Polgári Kisgazdák (KPE) nyáron is folytatják a felkészülést az önkormányzati választásra.

A KPE 2018. évi közgyűlési határozatának megfelelően folytatódnak megyegyűlések, amelyeket kifejezetten az önkormányzati választásra felkészülés jegyében tartanak a kisgazdák.

Szövetségi politikánknak megfelelően az őszi választáson is a Fidesszel közös önkormányzati képviselőket, polgármestereket indítunk. A megyegyűlések, a választókerületi vezetőink csak olyan jelölteket ajánlanak és támogatnak, akik feddhetetlenek, a település vezetésére felkészültek, és élvezik a választók, a polgárok támogatását.

Különösen fontos, hogy a kis- és közép nagyságú falvakban, városokban bármelyik tisztségre a jelölt az indulásához valamennyi szövetséges egységes támogatását élvezze.

Azt örömmel állapíthatjuk meg, hogy 9 évi kormányzás után egyre több alkalmas személy vállalkozik arra, hogy részt vegyen a helyi közösség szervezésében, irányításában.

A Polgári Kisgazdák álláspontja az, hogy kiérlelt demokráciában – hazánk ma már ilyennek tekinthető – a politikában is végig kell járni azt az utat, amely megadja a szükséges tapasztalatot ahol meg lehet szerezni azt a speciális tudást és ismeretet, ami nélkül nem egyszerűen bátorság, de felelőtlenség politikai szerepet vállalni.

Sajnálattal látjuk azt a színjátékot, ami ma a fővárosunkban történik, ahol a jelöltek elhitették önmagukkal, hogy minden valóságos tudás és ismeret nélkül, pusztán az ígérgetésekkel vezetni lehet egy világvárost. Tapasztalataink alapján biztosíthatjuk a fővárosi ellenzéki jelölteket, hogy annál, amit eddig megmutattak, egy ezer lelkes kistelepülés vezetéséhez is több kell. (kpe.hu)