A Dél-Békésiek megvédik a hazájukat

Fotó: facebook

Április 8-a tétje, hogy bevándorló ország lesz-e Magyarországból vagy nyugalomban, biztonságban, keresztényi értékeinket megőrizve élünk tovább?!
A választás tétje térségünkben, hogy erős érdekérvényesítéssel bíró vagy újra mellőzött szerepbe kényszerülő Dél-Békésben élünk tovább?!

Fotó: facebook

Sajnos ebben a munkában az ellenzékre most sem számíthattunk, sőt ellenszavazataikkal, rágalmaikkal, tényeket nélkülöző lejáratásaikkal csak hátráltattak minket. Egy céljuk van: meggyengíteni a kormánypárti erőket, Brüsszel és Soros akaratát érvényesítve. Sajnos a reménytelenség velejárója a gyűlölködés.

Egyet ne feledjünk: ha bekövetezik a jelenlegi ellenzék hatalomra kerülése, zsarolható, gyenge országunk lesz. Bevándorló országgá válhatunk, pénzügyi, gazdasági, uniós politikai függősségben, Dél-Békésben pedig nem tudják majd érvényesíteni az itt élők érdekeit, és újra mellőzött szerepbe kényszerül a körzet.

Fotó: facebook

Nincs szükségünk idegen érdekekre, nincs szükségünk függőségre, mi folytatni szeretnénk azt a munkát, mellyel elértük a rendszerváltást 2010 és 2018 között. Függetlenné vált hazánk a nyugati befolyástól, térségünk pedig elindult a fejlődés útján.

(Simonka György, facebook)