Vida György értesítése alapján: Cseresnyés Péter – gáncsoskodás helyett a város fejlődését szolgáló munkára van szükség

Fotó Gergely Szilárd
Fotó zaol.hu, Péter B. Árpád

Ne a polgármester és a fideszes önkormányzati képviselők akadályozásával foglalkozzanak, hanem velük összefogva a város fejlődése érdekében dolgozzanak az ÉVE képviselői – ezt kéri a baloldali frakció tagjaitól Cseresnyés Péter.

Nagykanizsa és a térség újból megválasztott országgyűlési képviselője a folyamatban lévő fejlesztésekről szólva elmondta: több mint 2000-rel többen dolgoznak ma Nagykanizsán, mint 2010-ben. 

Komoly munkákban vagyunk: tervezés alatt áll a 74-es út négysávosítása, a déli elkerülő tervezése is folyik, amely a teherforgalmat viszi majd ki a városból és újabb iparterületek feltárását teszi lehetővé. Jelenleg mintegy 170 hektáron zajlik az ipari park fejlesztése, az első nagy beruházó már építi is a csarnokát – tette hozzá Cseresnyés Péter, aki szerint most már csak az kellene, hogy a kanizsai ellenzék felismerje: a dolgok halogatásával, akadályoztatásával nem lehet Nagykanizsát fejleszteni. 

Jó lenne, ha a nem kevés tiszteletdíjukért végre nekiállnának dolgozni az ÉVE-frakció tagjai. Intő jel lehetne számukra a választás eredménye; hisz nem azért tagjai a képviselő-testületnek, hogy akadályozzák polgármester úr munkáját, hanem a város előrelépését kellene segíteniük – tette hozzá. 

Cseresnyés Péter bízik abban, hogy a baloldal képviselői végre összefognak a fideszes képviselőkkel és Balogh László polgármesterrel, s a nemrég bejelentett, 1500 munkahelyet teremtő beruházás zökkenőmentesen el tud indulni.

Forrás: zalakocka.hu