Újévi gondolatok

Fotó: Lapunk.hu

Hiába telnek az évek és az évtizedek, velem együtt a legtöbb ember örök optimista marad és bizakodik. Bízunk abban, hogy minden ránk következő esztendő szebb, békésebb, jobb lesz, mint az előző.

Így tekintünk a 2019-es esztendőre is, pedig tudjuk, hogy az újévben is sok mindennel kell majd szembenéznünk. Többször is, és így 2018. áprilisában is megtapasztaltuk, hogy mit jelent a választás és a kormányoldal győzelme akár belföldön, akár külföldön.

2019-ben májusban is és októberben is újabb megmérettetés következik, tavasszal a jövőnket meghatározó uniós választás, míg ősszel a helyi ügyeinkre közvetlenül kiható önkormányzati választásra kerül sor.

A 2018. évi országgyűlési képviselő választáson a Fidesz szövetség Európában is példátlan méretű támogatását nyerte el a szavazóknak. Magyarország ismét bizalmat szavazott, az immáron negyedik Orbán kormánynak. Fájdalmas, hogy az ellenzék a mai napig nem tudta elfogadni a választók akaratát és különösen az utóbbi hetekben, hónapokban már a törvények átlépésével is megpróbál az országban szükségtelen izgalmakat kelteni.

A 2019-es év újabb nagy erőpróba lesz, ahol szükség van arra, hogy a magyarok, az ország népe a lehető legnagyobb egységgel álljon ki nemzetünk szuverenitásáért, a további fejlődés lehetőségéért.

Van teendőnk bőven hazánk határain belül is, mert folytatni kell az ország építését, a családok védelmét tovább kell erősíteni, nekünk kisgazdáknak pedig meg kell védenünk a magyar földet, mind a belföldi mind a külföldi spekulánsok, földfelhalmozókkal szemben.

Erőt és bizalmat ad a magyar jövő építéséhez, az a vitathatatlan és meggyőző többsége a magyaroknak, akik szilárdan állnak a Fidesz-Szövetség és a kormány mögött.

Fotó: felvidek.ma

Mi, Polgári Kisgazdák az Isten, Haza, Család jelszavával gondoljunk egymásra, családunkra és nemzetünkre. Ki-ki saját meggyőződése és hite szerint fejezze ki együttérzését a rászorulókkal és az üldözöttekkel.

Adjon az Új Esztendő jó egészséget, bort, búzát, békességet!