Újabb nyuszi a cilinderből

Gyurcsány Ferenc „varázspálcájának” legyintésére újabb nyuszi bújt elő a cilinderből: Márki Zay Péter. 

A budapestieknek van már módjuk arra, hogy a forgalmi dugókban várakozva elgondolkodjanak azon, hogy érdemes volt-e Tarlós Istvánt, az utolsó fillérig becsületes, tisztán és logikusan gondolkodó jól felkészült várospolitikust és mérnökembert Karácsony Gergelyre lecserélni? Köztudott, hogy Karácsony Gergely főpolgármesteri székét ma már minden fontos pozícióban Gyurcsány emberei veszik körül. Gyurcsány engedélye nélkül Karácsony szinte levegőt sem vehet, nemhogy önálló döntésekre lenne képes. A végeredmény a Főváros mostani állapotán már jól látszik, valamint a Tarlós által megtakarított százmilliárdokat mára a gyurcsányi klientúra tökéletesen kitakarította a kasszából, és csak a régi bal-lib szlogent képesek szajkózni az újabb helyi adók kivetésekor: „Nincs pénz”.

A most lezajlott, és végső fokon csak Gyurcsány által ellenőrízhető előválasztási színjáték végeredményében ugyanez tapasztalható. Nevezetesen Márki Zay országos pártháttér nélkül vagy úgy fog táncolni, ahogyan Gyjrcsány énekel neki, vagy repül, mint Meggyesi Péter. Ez most a helyzet. Gyurcsány felismerte: 1) Karácsony a céljai számára kontraproduktívvá vált. 2) Dobrev Klára a támadhatósága miatt „forró krumpli” a kezében. 3) Így jól szinezett marionett-bábúnak maradt Márki Zay Péter. – 

Ha azt akarjuk, hogy a gyurcsányi klentúra NE rombolja le mindazt, amit 2010 óta, 12 évi áldozatos munkával felépítettünk, ha megakarjuk őrízni a családtámogatásokat, a rezsicsökkentést, az illegális bevándorlók távoltartását, a nyugdíjasok anyagi helyzetének folyamatos javítását, akkor Bajcsy-Zsilinszky Endre egykori gondolatmenetét követve Orbán Viktor mögött 2022 tavaszára egy széles nemzeti függetlenségi frontot kell létrehoznunk. Nem szabad hinni Márki Zay szemfényvesztéseinek! Magyarország NEM lehet ismét a Soros György nevével fémjelzett nemzetközi globalista pénzügyi oligarchák kiszolgáltatottja! Magyarország szuverenitását NEM korlátozhatja, – Mohács után 495 évvel – a Dobrev Klára által fantáziált, úgynevezett „Európai Egyesült Államok!”.

(Dr. Paál Sándor PhD. c. egyetemi docens – Balatonfüredi Polgári Kisgazdák)