Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Fotó: praxis.blog.hu

Szerdától teljes látogatási tilalmat rendeltek el az országosan növekvő koronavírusos esetszámok miatt az Orosházi Kórházban – tájékoztatott az intézmény. Látogatási tilalmat rendeltek el a nagykanizsai kórházban a krónikus belgyógyászati, az intenzív és az újszülöttosztályon.

Látogatási tilalmat vezettek be a Honvédkórházban, a korlátozás az intézmény valamennyi fekvőbetegosztályára és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyeire érvényes. Szintén teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményében.
A Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet valamennyi osztályán látogatási tilalmat vezettek be szerdától visszavonásig – közölte Csellár Zsuzsanna főigazgató az intézmény honlapján. A szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet minden osztályán csütörtöktől a látogatási időt délután 16 és 18 óra közötti időszakra korlátozzák. Szeptember 7-étől az intézményben teljes látogatási tilalmat vezetnek be.
Debrecen élelmiszerpiacai után a város kulturális intézményeiben is kötelezővé tették a szájmaszk viselését – jelentette be Papp László polgármester.

MTI