Újabb Gyurcsány kirohanás / Vészjelzés

Fotó: MTI

– Néhány hete, Gyurcsány Ferenc parlamenti kirohanásakor – „Magukat is el fogják vinni” – „Börtönbe fogják magukat mind zárni.” stb. – a balatonfüredi Polgári Kisgazdáknak még úgy tűnt, hogy ennél az embernél súlyos pszichiátriai kórkép alakult ki, lépjünk át ezen, nem érdemes egy elborult elméjű ember kijelentéseivel foglalkozni.

– Sajnos a helyzet ennél sokkal veszélyesebb! Mára egyértelművé vált, hogy a többszörösen leszerepelt egykori miniszterelnök a saját feleségét próbálja Magyarország élére erőltetni. Dobrev Klára, Dobrev apukával és Apró nagypapával a múltjában kulcsfigurája lehet egy neo-kommunista visszarendeződésnek, és a 2006. október 23-án Budapesten megtapasztalt brutális utcai erőszak csak izelítő volt abból a diktarúrából amit Gyurcsány Ferenc a magyar embereknek szán.

Mára világossá vált, hogy Gyurcsány a fenyegetéseit komolyan gondolja. A családok támogatása, a nemzetegyesítés, a rezsicsökkentés, a nemzeti konzultációkon alapuló nemzeti felemelkedés helyett nekünk börtönt, redőrterrort, gumilövedéket és nyomort kíván hozni. A fenyegető járványból a Kormány bravúros vakcinabeszerzése révén éppen, hogy kezdünk kijönni, de a balatonfüredi Polgári Kisgazdák máris nagyon komoly polgári összefogást sürgetnek, nehogy egy év múlva visszatérjen Hazánkba a gyurcsányi rémálom.

Bort; Búzát; Békességet: Dr. Paál Sándor – KPE Balatonfüred