Újabb gondolatok a pedofília törvény kapcsán

Fotó: abony.hu

Az elsők között lehettem, aki elolvasta a pedofiliával kapcsolatos törvényjavaslatot / mely azóta törvény lett /, és az ezzel kapcsolatos jogi és emberi gondolataimat pár hete írásban is megosztottam kedves Polgári Kisgazda társaimmal.

Valóban csak üdvözölni tudtam, hogy a pedofil cselekmények széles körben, alaposan jogi szabályozásra kerültek, minden területen szigorítás lépett életbe.

Azt is csak helyeselni tudtam, hogy pontosításra kerület az iskolai felvilágosító munka, illetéktelenek nem végezhetnek ilyet a jövőben.

A jelek szerint örök naiv ember maradok: tényleg nem gondoltam arra, hogy a magam és szűkebb-tágabb környezetem által jónak vélt törvény hatalmas hullámokat vet az Európai Unió számos országában, számtalan ” civil ” szervezetében!

A hetek óta tartó támadásokat olyanok folytatják, akik nagy valószínűséggel el sem olvasták a törvényt, szándékosan nem értik vagy félreértik azt.

Magyarország kormánya és vezetői kitartanak a törvény mellett, harcukban több európai ország, párt támogatását bírva. Tudjuk. ha a gyermekek lelkét most eladjuk, akkor saját jövőnk sírját ássuk meg.

Kedves Polgári Kisgazda barátaim, kedves honfitársaim, legalább most tartsunk össze, legyünk erősek és egységesek a nemtelen liberális nyomással szemben!

Dr. Bakos Zoltán, KPE szakértő