Továbbra is velünk, értünk

A Polgári Kisgazdák kiemelkedő alakja, Hanó Miklós a Békés megyei KPE Elnöke ismét megméretteti magát. Sok éve bizonyítja hűségét és hozzáértését Békéscsabához és Magyarországhoz. Mi, kisgazdák teljes szívvel támogatjuk! (kpe.hu)

A FIDESZ békéscsabai szervezetének elnöksége és Herczeg Tamás választókerületi elnök javaslatára, helyi csoportunk tagságának támogatásának köszönhetően, ismételten azt a megtisztelő lehetőséget kaptam, hogy a 2019. október 13-i önkormányzati választáson képviselő-jelöltként kérhessem a 9. választókerület polgárainak támogatását.
Amennyiben bizalmat szavaznak számomra, folytatni kívánom azt a munkát, amely a jelentős részben kertvárosi övezettel, tanyás körzetekkel, de lakóteleppel is rendelkező városrész polgárai érdekében eljárva, otthonos, jól élhető környezet kialakítását segíti elő.
Fontos elemnek tekintem az út- és járdafelújítások folytatását, földes utcákban az aszfaltozási munkák megvalósítását, közösségi intézmények fejlesztését, közterületek gondozottabbá tételét.
Nekünk Békéscsaba az első, városunk további fejlődéséért kívánok dolgozni, kérem lehetőség szerint támogassanak a munka folytatásában.

Forrás: Hanó Miklós facebook oldala