Tisztelt Tagtársam, kedves Barátom!

A március 15-éhez kapcsolódó forradalom és szabadságharc ünnepünk minden időkben nemzeti hitünk szerint a legtöbb magyar ember által elfogadott és elismert, szívből támogatott ünnep.

Különös jelentősége van most március 15-e napjának, mert reményeink szerint a nemzeti egység, a magyarok erejének felmutatásának ünnepe lesz.

Arra kérem Tagtársaimat, hogy akik nem vesznek részt a budapesti központi ünnepségen, azok feltétlenül legyenek jelen a helyi települési megemlékezésen. A jelenlét most állásfoglalást is, jelképes bizonyságtételt is igazol, ezért fontos, hogy választókerületi vezetőinkről, megyei elnökeinkről, tagjainkról az ünnepségeken fénykép is készüljön. A megemlékezésről készült fotókat kérjük eljuttatni központi irodánkba (plasznik.ilona@parlament.hu) hírlevelünkben és honlapunkon fénykép galériát szeretnénk készíteni azokról a kisgazda társainkról, elsősorban a választókerületi vezetőkről, megyei vezetőkről, akik részt vettek településükön az ünnepségen.

Az eddigi körútjaim során nagyon jó és hasznos tapasztalatokat tudtam szerezni, érezhetően kisgazda társaink tisztában vannak azzal, hogy az április 8-i választás nem egy a választások sorában, ennél sokkal több, saját sorsáról és túlzás nélkül még Európa jövőjéről is mondd véleményt a választó, most foglalhat állást nemzeti létünk, megmaradásunk mellett.

 

Üdvözlettel

Dr. Turi-Kovács Béla

KPE elnöke