Tisztelt Honfitársaim!

Guth Sándor a KPE Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökségének tagja

Sem az első, sem a második világháború nem hozta meg a világot átformálni akaró sátáni, marxista erők akaratát. A világuralomra törő láthatatlan, ördögi nagyhatalom most öldöklő fegyver helyett a nyílt társadalom „jelszavával” akarja igába hajtani földünk összes kontinensét, melynek hű kiszolgálói azok a gazemberek, akik a csőd szélére sodorták hazánkat. Akik tagadják a 12 éve tartó – az egész világ által elismert – eredményeinket, akik most Marx szellemét megformálni akaró neoliberális baloldali zagyvaságokkal, az emberiség történetében soha nem tapasztalt homoszexuális ösztönzéssel, nem változtatással, nemzetek tönkretételével akarnak hatalomra jutni.

Hű szövetségesük a hazánkbeli un. egyesített baloldal, kinek előretolt bástyája – aki még saját soraiban is fasisztázik – aki népünket sértegető, agymosottakról, butákról, bunkókról, tudatlanokról, aberráltakról, fogyatékosokról, trágyán nevelt gombákról, gúnyolódva tobzódik országjáró körútjain. Kijelentései saját táborát is megosztják. Vajon gondolt-e a következményekre?

Vagy eszébe jutott-e a grúz diktátor életútja? Lehet gondolataiban olvasni. Győzelemre készülve az EU szolgájaként a nép akaratát semmibe véve, zavaros eszmefuttatással felvértezve, diktatórikusan szeretne kormányozni? (No persze, ha a vezér hagyja!)

Honfitársaim!

Ne hagyjuk, hogy sötét viharfelhők takarják el a nap életető erejét, ne hagyjunk esélyt nemzeti országunkat megtörni akaró erők belső kiszolgálóinak nem fogunk sem szellemi, sem fizikai rabszolgák lenni.

Vészterhes időkben Hunyadi, Rákóczi, Kossuth magyarjait sem tudták megtörni. Minket sem fognak, mert népünk túlnyomó többsége tudja, hogy kormányunk, vezetőink továbbra is küzdenek 1100 éves hazánk megvédéséért, népünk jóllétének biztosításáért.

Győzni fogunk.

Guth Sándor

Nagykörű