Tisztelt Gazda és Polgártársaim!

Guth Sándor a KPE Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökségének tagja

Mindig szívesen közöljük kisgazda barátunk magvas gondolatait. (kpe)

Sorsdöntő választások előtt állunk, amely az egész világot befolyásolhatja. Közép és Közép-Keletet, Csendes óceán térségét, de talán legjobban kontinensünket,  Európát, hazánkat és Amerikát, legfőképpen az Egyesült Államokat.

Nem akarunk vazallusként „modern rabszolgaként” élni.

Mások parancsára embereket tönkre tenni akarók szerint. Gondoljunk Szent Istvánra, Nagy Lajosra, Mátyás királyra, ezek egységes magyarjaira, akik országunkat nagyhatalommá tették.

Gondoljunk Rákóczi, Kossuth népére, az 1956-os forradalmunk hőseire, és ne felejtsük azokat a hősöket, akik Hunyadi János vezetésével az akkori világ legerősebb hadseregét szétverték és megmentették Európát.

Gondoljunk a múlt szigorú büntetéseinek végrehajtásaira, ahol nem enyhe, és felfüggesztett büntetésben részesültek a bűnözők és hazaárulók.

És most?…

Emlékezzünk a népünk 2/3-át elpusztító mongol hordákra, a 150 éves török hódoltságra, a 400 éves Habsburg elnyomásra, a mások kényszerítő utasítására a két világháborúban.

Trianonra, a fél évszázados szovjet megszállásra, és a mostani ránk kényszerített Brüsszeli diktátumokra.

Mindezen dicsőséges és szomorú események fényében közlöm a régi közmondást.

„Akik nem ismerik a múltat, megérdemlik-e a jövőt?”

Megérdemeljük, mert az Európai Unió és Hazánk helyhatósági választásai döntik el reményt keltő sorsunkat és befolyásolja az Egyesült Államokban Donald Trump reményt keltő novemberi győzelme, hogy ne éljünk a nyílt társadalom diktatúrájában.

Tisztelt Honfitársaim!

A neomarxista erők sorozatos támadásainak ellenére is Hazánk fejlődése, erősödése, népünk életszínvonalának emelkedése nemzeti kormányunk megmásíthatatlan ténye. Amit bizonyítsunk e sorsdöntő választásainkon.

Bizonyítsuk Európa népeivel, az Európai Unió mostani vezetőinek alkalmatlanságát. Vegyünk részt minél többen e sorsdöntő szavazáson, ne történjen az, hogy az elért eredményeinket nyugati és hazánkbeli cinkos hazaárulókkal veszélyeztethessék.

Mi jobboldali emberek, a FIDESZ-KDNP vezetésével és Isten segítségével győzni fogunk.

Guth Sándor

Szolnok, Nagykörű

2024. 05. 14.