Tisztelettel figyeljük kisgazda társunk véleményét/ Guth Sándor: Nemzetünkhöz

Guth Sándor az egykori katonaképével. - A kép forrása. szoljon.hu

A világ országainak túlnyomó többsége örömmel, kevesebb része fogcsikorgató tehetetlen dühhel nyugtázta a soha nem feledhető április 3-i győzelmünket. Melyben érvényesült a magyarok elszántsága, akaratereje, küzdőszelleme, elért eredményeink továbbvitele.

Nem lesz kegyelem Gyurcsány elvtárs?

Ön mondta: mi nem vagyunk gonoszok. De azért lesz megfelelő elszámoltatás, a zavaros korrupciós pénzügyi manipulációs, törvénytelen üzletek miatt.

Népünk érdeke, hogy kormányunk a BTK-t és mindazokat a törvényeket, szabályokat szigorítsa, amiken a gazemberek átgázoltak. Kérjük, hogy kormányunk képviselő testületeink reformálják az igazságszolgáltatásokat, melyben többek közt a bíróság gyilkosságokért 5-6, vagy alig több évet szab ki. Ezt is legtöbbször megharmadolják. A luxus körülmények között élő rabok, de Budaházy György máig sem tisztázott körülmények közt 17 évet kapott. Megbújó, még élő 56-os forradalmárokra lövöldöző gyilkosok a Gyurcsány beszéd utáni tüntetőket szétverő, jó nyugdíjakat élvező „elvtársak” köztünk élnek.

Mindezeket látva, vérszemet kapnak, országházunkat is megalázva, Gyuri bácsi által támogatva, ugyanúgy folytatják országromboló tevékenységüket, mint a választás előtt. Mert mellettük áll Brüsszel.

Washington és a függetlenségi nyilatkozat megfogalmazói forognak a sírjukban. (Edmund Randolf: a bajok, amitől az ország szenved, a demokrácia zavaros jellegéből következnek.) Ugyanúgy az EU alapító atyái is, kiknek mostani utódai a zsarnokság kényszerét akarják a tagállamokra kényszeríteni.

Európa gazdaságát romboló, migráns áradat behozatala, büntető szankciók sorozata, tagállamok vétójogának megszüntetése, nyílt társadalom megvalósítása, kiknek nem sokat számít a nemzetállamok akarata, csak a világhatalmat akaró láthatatlan nagyhatalom parancsa.

Népünk túlnyomó többsége a zsarnoki módszereket a leghatározottabban visszautasítja. A magyar nép soha nem tűrte a zsarnoki uralmat és érvényesülni fog a 2000 éves római jog.

Hallgattassék meg a másik fél is és „vin vi rebellele licet” „erőszakot, erőszakkal visszavetni megengedett”.

A mi erőszakunk pedig legyen a harcos kiállás, amit Orbán Viktor képvisel a békéét, nemzetünk biztonságáért, azzal a lendületes hazafisággal, amely kivezette hazánkat a szakadékból az 1100 éves nemzetünk fennmaradásáért a neomarxista nyílt társadalmat akaró sátáni erők ellen.

Szolnok, Nagykörű, Guth Sándor