Teljes gőzzel a kampányban – Több tízezer aktivistával sok százezer embert keresünk fel a következő napokban

A kép forrása: index.hu

A Polgári Kisgazdák tudják és érzik a fontosságát a vasárnapi európai parlamenti választásnak. Elnökségünk döntésének megfelelően a Kisgazda Polgári Egyesület úgy szervezte a kampányát, hogy az elsősorban a személyes megbeszéléseket, és a kisebb csoportokban megtartott vitákat helyezte előtérbe. A megyéktől beérkezett tájékoztatások bíztatók, úgy ítélem azonban meg, hogy szükség van a választás előtti néhány napban további felhívásokra és buzdításra. A rendelkezésünkre álló eszközök korlátozottak, semmi nem akadályoz azonban bennünket abban, hogy minden elérhető ismerősünket, barátunkat választásra buzdítsunk. (TKB)

Új szakaszba lépett a Fidesz európai parlamenti (EP-) kampánya ezen a héten, a kormánypárt minden erejével támogatói közvetlen elérésére helyezi a hangsúlyt – hangoztatta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tegnap Budapesten, újságírók előtt.

 

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. – A kép forása: nepszava.hu

Hidvéghi Balázs ismertette: több tízezer aktivistával sok százezer embert fognak felkeresni személyesen, illetve felhívni telefonon a következő napokban. Arról is beszámolt, hogy az eddig összesített adatok alapján jóval több, mint másfél millióan írták alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására. Aki vasárnap szavaz, legyen tisztában vele, hogy a teljes ellenzék bevándorláspárti – rögzítette Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus a kormánypártok véleményét összegezve sorsdöntőnek nevezte az EP-választást. Most vasárnap a szavazólapon egyetlen pártszövetség neve lesz, amely meg akarja állítani a bevándorlást és meg akarja védeni Magyarországot, és a keresztény kultúrát, ez a Fidesz-KDNP. (Forrás: MTI)