Tarlós István: Karácsony Gergely nem az eredményeivel kampányol, mert nincsenek is eredményei, és Budapestet sem ismeri, mert nem budapesti

Fotó Lokál

Negatív kampánnyal indított és nyilvánvalóan azt is folytat az önkormányzati választásokig Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt – nyilatkozta Tarlós István főpolgármester a Kossuth Rádió hétfő reggeli műsorában, megjegyezve: „ezen semmi csodálnivaló nincsen, hiszen polgármesteri eredményekről nemigen tud beszámolni”. Hogyan hirdetne Karácsony konkrét és reális programokat, ha még a főváros költségvetését sem ismeri? – tette fel a kérdést Tarlós István, aki szerint ellenfele „tulajdonképpen Budapestet sem, lévén, hogy ő maga sem budapesti”. Hozzátette: Karácsony Gergely kampányával az a problémája, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt „nagyon sűrűn nem mond igazat”, nem ismeri a fővárost, az önkormányzatra vonatkozó törvényeket és magát az önkormányzati rendszert, a problémákat sem. A városvezető arról is beszélt, hogy kampánystábja több mint húsz valótlanságot fedezett fel az utóbbi időben a Karácsony Gergely által elmondottakban, például nem mondott igazat a parkolásról, a patkányügyről, az általa vezetett kerületről, a fakivágásokról, valamint az ingatlanadóval és a bérlakásokkal kapcsolatban.

Eközben Puzsér Róbert a Facebook-oldalán arról adott hírt, hogy a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlások kétharmadát összegyűjtötték.

MTI, ATV.HU