Tájékoztató Dr. Turi-Kovács Béla búcsúztatójával kapcsolatosan

Kérjük Tagtársainkat, hogy az alábbi tájékoztatást vegyék figyelembe és aki mozgásában nem korlátozott, az a fizetős, kissé távolabbi parkolókat vegye igénybe. A család kérése továbbá, hogy egy szál virágot hozzon mindenki, mert koszorú elhelyezésére nincs lehetőség.

Kisgazda Társainkat a búcsúztató szentmise után a gyászoló család fogadással várja a Művész étteremben, 2 percre a templomtól.

A búcsúztató helyszíne a szentendrei Péter-Pál katolikus templom Szentendre város védett övezetében helyezkedik el, amely a gépjárműforgalom elől elzárásra került, oda csak engedéllyel lehet behajtani. A gépjárművel történő behajtás alól a rendezvényre érkezők  a búcsúztató időszakában felmentést kapnak, azonban a templom környezetében a gépjárműves parkolóhelyek száma nagyon korlátozott, ezért a Szentendrei Rendőrkapitányság a rendezvényre érkezők számára csak a ki és beszállás idejére tud templomnál megállást biztosítani.

A korlátozott számú parkolóhelyet a családtagok és az eseményre érkező védett vezetők részére kell fenntartani.

Az eseményre érkező gépjárművekkel a Szentendre Dunakorzón illetve a Szentendre Dunakanyar körút és Paprikabíró utca kereszteződésénél lévő parkolókban célszerű megállni, ahonnan a templom 5 perces sétával érhető el Felhívom a figyelmüket, hogy Szentendrén a parkolás díjköteles.

A rendőrség az eseményt biztosítja és a helyszínen segítenek minden résztvevőt, hogy a helyszínt a legkönnyebben és a legbiztonságosabban meg tudja közelíteni és részvétét méltó módon kifejezhesse.

KPE iroda