Óriások találkozója

Fotó: Shutterstock

Minket kisgazdákat mindig szomorúsággal tölt el, amikor azt kell tapasztalnunk, hogy a régi nagy-múltú pártunk neve a legkülönbözőbb, újonnan feltűnt politikai formációk kombinációjában szerepel. Való igaz, hogy a MIÉP országos listát állított, tegyük hozzá, még további pártkezdemény tucatszámra, akik aztán a felvett választásra szóló támogatással a semmibe tűntek el.

Nekünk Polgári Kisgazdáknak 2002-ben megszületett az a döntésünk, hogy a kisgazda értékeket, szellemiséget, erkölcsi tartást tovább kell vinni egy olyan erős, nagy nemzeti, keresztény, polgári szövetségben, amely hatékony képviseletet tud biztosítani a magyar vidéknek, a magyar agráriumnak. Töretlenül az az álláspontunk, hogy aki hisz az Isten, Haza, Család értékeiben, annak a helye itt van, a Polgári Kisgazda mozgalomban, a KPE-ben. (kpe)

Magyar Nemzet: Egyeztetést tartott a Mi Hazánk Mozgalom a MIÉP-pel, és a Független Kisgazdapárttal is

A MIÉP-pel, és a Független Kisgazdapárttal is tartott egyeztetést a Mi Hazánk Mozgalom – értesült a Magyar Nemzet. Novák Előd, a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke arra a kérdésre, hogy ezek a pártok mennyire tekinthetők komolynak, úgy fogalmazott, a MIÉP országos listát tudott állítani a tavalyi parlamenti választáson. MAGYAR NEMZET