Orbán Viktor: mentsük meg Magyarország jövőjét!

Fotó: iszolnok.hu

A miniszterelnök kedden kora délután Szolnokon járt. Rövid látogatása alkalmával néhány perces beszédet is mondott a városháza előtt összegyűlt tömegnek. Derültséget keltett, hogy fölidézte: négy éve napra pontosan ugyanekkor állt ugyanezen a helyen és akkor is rövid beszédet mondott, ami szerencsét hozott. Hát hozzon ez most is szerencsét – tette hozzá.

Kampány Szolnokon. Hajrá, Kállai Mária!

Kampány Szolnokon. Hajrá, Kállai Mária // Campaign in Szolnok. Go Mária Kállai!

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. március 27.

 

– Tizenkét nap van hátra a választásokig, de most egy kicsit más a helyzet, mint négy éve volt. Jól állunk, nem látok olyan szervezett és erős politikai csoportot, mint mi vagyunk, de ne feledjük, hogy vesztettünk már választást és akkor is bíztunk magunkban. Jól állunk, de nem lehetünk elégedettek. Jelenleg negyvenezer önkéntes dolgozik azon, hogy sikeresen szerepeljünk ismét április nyolcadikán, néhány nap múlva már százezren lesznek!
Az ország fejlődése nyilvánvaló, de mi magyarok már csak ilyenek vagyunk: az természetes, ami van, bármekkora erőfeszítés révén is teremtettük azt meg. A Fidesz-KDNP kormányzás nyolc esztendejében gyarapodott, a fejlődés szemmel látható, ezeket az országos és helyi eredményeket is meg kell védeni – mondta a kormányfő. Ma Magyarország megszabadult az adósságaitól, maga dönt a sorsa felől, szuverén, önálló országgá lettünk – hangsúlyozta.
– Az igaz veszély ma külföldről fenyeget, mert az Unió idegenek országává változtatná Magyarországot is. Ezt mi nem akarjuk!
Nem vagyunk alkalmasak tízezrek befogadására, eltartására, eredményeinket veszélyeztetnék, hiszen ahol már jelen vannak a bevándorlók, a migránsok, ott komoly terhet jelentenek a befogadó nemzet gazdaságának, de biztonságának is.
– Védjük meg az életformánkat, de ehhez április nyolcadikán a jelenlegi politika folytatására kell szavazniuk a voksolók többségének. Mi majd oda visszük a segítséget, ahol a baj forrása van, nem a bajt hozzuk magunkra – mondta Orbán Viktor.
A folyamatosan erősödő gazdaság, a bérek növekedése, a beruházások értékteremtő sokasága mind-mind az ország gyarapodásának a jelei, bizonyítékai.
– Mi várható? – tette föl a kérdést Orbán Viktor a választások várható eredményére utalva. – Győzünk, természetesen! Van esélyünk a győzelemre és nem is kevés, de ez az esély magától nem lesz valóság, nekünk kell tenni azért, hogy az esély valósággá váljon. Arra kérek minden szolnokit is, hogy győzzék meg szomszédaikat, ismerőseiket ennek a szavazásnak a fontosságáról. Van jövőnk, ezt a jövőt kell megvédenünk. Ezen dolgozik a kormány és ezt erősítik meg önök is, ha a szavazataikkal ezt nyomatékosítják. Mentsük meg Magyarország jövőjét! – zárta mondandóját Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.
(iszolnok.hu)