Kiváló hangulatban gyűjtik az aláírásokat a Polgári Kisgazdák Budapesten

Dr. Bartal Sándor, a KPE Budapesti Szervezetének az elnöke és Dr. Szentgyörgyvölgyi Péter korábbi polgári kisgazda országgyűlési képviselő találkozik a budapesti polgárokkal, és elmondják az érveiket Orbán Viktor hét pontból álló programja mellett. 2019. május 26-án csakis a Fidesz-KDNP listája a fontos! A Haza, Magyarország és Európa védelmében szavazni csak a Fidesz-KDNP listájára érdemes. - A kép forrása: KPE - saját fotó.

Budapesten a Belvárosi Kisgazda Polgári Egyesület valamennyi tagja hatalmas lelkesedéssel vetette bele  magát a Fidesz-KDNP pártszövetség által meghirdetett  választási kampányba. Mindnyájunknak  az volt a véleménye. hogy nemzetei érdek az említett, Orbán Viktor által vezetett pártszövetség minél nagyobb arányú győzelme a 2019. május 26-án megtartandó Európai Parlamenti választásikon. Közismert tény, hogy a jelen állapotában az Európai Unió vezetése nagyon rossz irányba vezeti ezt az egyébként jobb sorsra érdemes közösséget, mert ha nem változik meg gyökeresen  ennek a szervezetnek a vezetése, akkor biztosra vehető a teljes felbomlása. – Vissza kell térni az EU-nak az eredeti célok megvalósításához, a keresztény értékrend, a valódi demokrácia megvalósításához, és az erős, független nemzetek szövetsége által alkotott virágzó Európai Unióhoz. – Ennek érdekében a Belvárosi Polgári Kisgazdák szombaton délelőtt már megkezdték a kampányt, házról-házra, lakásról lakásra járva gyűjtötték a támogató aláírásokat, és arra bíztatták a polgárokat, hogy május 26-án mindenki menjen el szavazni, és szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire, mert ez jelenti Magyarország, sőt az egész Európai Unió jövőjét! – De nemcsak a polgárokat keresték fel a lakásukon, hanem a Belváros több pontján is gyűjtötték az aláírásokat – nagy sikerrel.

Szombat délután 18 órára már az elvárt aláírásoknak a többszöröse gyűlt össze, amit le is adtunk.

Ezzel azonban nem fejeztük be az aláírásgyűjtést, hanem változatlan lendülettel folytatjuk, hogy mindenki elérjünk, akinek szándékában áll egy igaz ügyért kiállni magyar nemzetünk érdekében! (Forrás: Dr. Bartal Sándor, a Kisgazda Polgári Egyesület Budapesti Szervezetének elnöke)