Önkormányzati zárókampány Vasadon

Vasad, Budapesttől 30 km-re levő település. A polgármestere – Marton József Zoltán    Fidesz-Kisgazda “beütéssel” rendelkezik Október 12-én, szombaton tartotta Marton József Zoltán a választási záró-kampányát. A polgármester Pogácsás Tibor a Belügyminisztérium államtitkárát, és Dr. Bartal Sándor a Polgári Kisgazdák, a BKPE elnökét kérte fel, hogy vegyenek részt a kampányban, és tartsanak beszédet.

A zsúfolásig megtelt teremben (még a folyosón is álltak, akik nem jutottak be a terembe) elsőnek a polgármester kezdte a beszámolót. Ismertette az elért eredményeket, és vázolta a jövőre vonatkozó terveit. Ezt követően Pogácsás Tibor államtitkár – aki egyébként a körzet parlamenti képviselője is – értékelte a szép eredményeket amelyet Marton József Zoltán polgármester úr vezetésével elért Vasad község. Pogácsás Tibor államtitkár biztosította a jelenlévőket, hogy ő mint a kormány tagja, a továbbiakban is támogatni fogja anyagilag Vasad polgármesterét elképzeléseinek a megvalósításában a település fejlesztését illetően.  Utoljára Dr. Bartal Sándor szólalt fel. Mivel az elért eredményeket és a jövőbeni eredményeket már részletesen ismertették, Dr. Bartal Sándor témát változtatott. Azzal kezdte a beszédet, hogy: “Ha én vasadi választópolgár lennék, én a jelenlegi polgármesterre, Marton József Zoltánraszavaznék!!! Miért???? Az értékrendje miatt!!!

Részletesen kifejtette hogy Marton József Zoltán a Fidesz-KDNP, és Kisgazdák által hirdetett “Isten, haza, család” értékrendet vallja magáénak és ennek köszönhetőek azok a szép eredmények amelyeket elért Vasad a fejlesztésében.

De van egy másik  – ezzel ellentétes értékrend is,  amelyet a baloldal vall magáénak- váltott témát, és bekeményített. Ez a hazaárulás, pusztítás, rablás politikája. Emlékeztette a hallgatóságot a Gyurcsány-Bajnai korszak nemzetrontó, pusztító politikájára, majd a baloldali képviselők brüsszeli hazaáruló tevékenységére, akik rendszeresen Magyarország érdekei ellen szavaznak.

“Befejezésül – mint antikommunista, paradox módon Marxot idézte. Marx egy alkalommal kijelentette: Ha az ellenségeim dicsérnek, akkor aggódom, hogy valamilyen súlyos hibát követtem el. Majd a polgármester felé fordulva, a következőket mondta: “Kedves Polgármester Úr! Hidd el nekem, hogy azokat a mocskolódó, rágalmazó leveleket, amiket az ellenfeleid megszórták a postaládákat, azok felérnek egy dicsérettel. Annál rosszabb dolgot nem tudok elképzelni a számodra, mintga ezek a baloldali értékrendet valló emberek dicsérnének!!!”  fejezte be zúgó taps között a beszédet Dr. Bartal Sándor

A választás végeredménye: 71%-os nagy fölénnyel megnyerte a választásokat Vasad korábbi polgármestere Marton József.

Forrás: Dr. Bartal Sándor