Növényvédelmi továbbképzés indul

Fotó: novenyvedelmi-intezet.georgikon.hu

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara növényvédelmi továbbképző (hosszabbító) tanfolyamot indít a „zöldkönyves” végzettséggel rendelkező szakembereknek.

A II. kategóriás növényvédő szerek forgalmazására, vásárlására és felhasználására jogosító engedéllyel rendelkező szakemberek továbbképzése 2018. augusztus 15-én, szerdán 9 órakor indul. A vizsganélküli tanfolyam 8 tanórás.

A továbbképzésről a helyszínen a résztvevők tanúsítványt kapnak, amit állandó lakóhelyük szerinti megyei Kormányhivatal illetékes osztályán kell majd bemutatni és itt kell befizetni az engedély kiváltásához szükséges eljárási díjat is, mely jelenleg 4.000,-Ft.

A képzés kellő számú jelentkező esetén indul, a kezdésről augusztus 7-én minden jelentkezőt értesítenek. (A következő általunk szervezett továbbképzés Budapesten, 2019. tavaszán lesz.)

A tanfolyam helyszíne: Magyar Gyula Kertészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola, 1106 Budapest, Maglódi út 8. (Bejárat az Olaj utcából.)

A továbbképzés díja: 11.000,- Ft/ fő + 27% ÁFA, mely összeg a helyszínen fizetendő. A tanfolyamra a személyi igazolványukat, a lejárt engedélyüket (a „zöld könyvet”) és az eredeti aláírt jelentkezési lapjukat is vigyék magukkal!

A kiosztandó tanúsítványok kitöltése központilag történik, ezért csak azok vehetnek részt a továbbképzésen, akiknek a mellékelt jelentkezési lapja 2018. augusztus 6-ig visszaérkezik!

A jelentkezési lap letölthető ide kattintva.

Postai úton vagy e-mailben is elküldhetik az aláírt jelentkezési lapot az alábbi címekre:
Zsigó György 1037 Budapest, Toronya utca 15.,
e-mail: zsigogy@gmail.com

A képzéssel kapcsolatban felvilágosítást ad Zsigó György: +36 30/9474376; zsigogy@gmail.com.

(Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara, agroinform.hu)