Nemzetünkhöz

Fotó Parlament

Sokakat kellett megtéveszteni ahhoz, hogy felépítsenek egy új társadalmat, amelyhez milliók szenvedésén keresztül vezetett az út. Mindenki egyenlő lesz – ígérték – természetesen ez csak a vezéreknek való rabszolgai engedelmességben valósult meg. A népnek maximális kötelességei és minimális szükségletei legyenek – ezt akarták, meg hogy mindenki figyeljen mindenkit és jelentsen is a megfelelő helyen. Ezt akarta Marx – Lenin – Sztálin milliók likvidálása árán.

Ha az egész világot nem tudták uralmuk alá hajtani és az eszméjük megbukott is, a gyökerek megmaradván – most nem korszerű fegyverekkel, hanem „nyílt és kevert” társadalom megvalósításával akarják elérni céljaikat – igaz ez Soros úr?

Ön és társai összefognak mindenkivel, szélsőséges iszlám erőkkel is, akikkel lehet a kereszténység elleni harcukat folytatni.

És gondol erre és a következményeire a magyarországi, úgynevezett baloldal? Gondolnak saját gyermekeik, unokáik jövőjére?

 

És mi történhet a nálunk „luxus” körülmények között élő fogvatartottakkal? Ha nézzük a Dél-amerikai börtön körülményeket – ehhez képest a mi börtöneink fényűző lakásoknak tűnnek. Elfogadható-e – az adott esetben – milliós kártérítés, a büntetési idő egy részének elengedése, hogy egyesek azután folytassák bűnözői életmódjukat? Mindannyiunk érdeke a szigorú igazságszolgáltatás. Hiszem, hogy minden Hazáját, nemzetét szertő becsületes ember így gondolja.

Legyünk hűek őseinkhez, Hunyadihoz és népéhez, akik Hazánkat és Európát is megvédték – töretlenül támogassuk országunk és Európa érdekében kormányunk határvédelmét!

 

Szolnok, 2020. március

Guth Sándor az egykori katonaképével. – A kép forrása. szoljon.hu

Guth Sándor, KPE