Németh Szilárd: A brüsszeli bürokrácia meg akarja teremteni a migrációt segítő politika pénzügyi és jogi alapjait

A Polgári Kisgazdák teljes erővel gíűjtik a támogató aláírásokat Orbán Viktor hét ponból álló európai parlamenti választási programja mellett. - A képek forrása: KPE Szabolcs-Szatmár-bereg Megyei Szervezete.

„A migráció elutasítása és a keresztény kultúra védelme ügyében nem kötünk kompromisszumot” – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjúban Németh Szilárd, a honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára.

Németh Szilárd, a Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára. – A kép forrása: index.hu

A politikus hangsúlyozta, hogy a bevándorláspárti brüsszeli bürokrácia meg akarja teremteni a migrációt segítő politika pénzügyi és jogi alapjait. Emellett Brüsszel a tagállamoknak járó pénzügyi támogatásokat is meg akarja szüntetni, és át akarja csoportosítani a migráció megszervezésére – tette hozzá. Németh szerint azonban be kellene látniuk, hogy azoknak az országoknak kell segíteni, amelyek erőn felül vállalják, hogy megvédik Európát. A májusi EP-választásokkal kapcsolatban közölte: a választásnak az a tétje, hogy hazánk megmaradhat-e magyar Magyarországnak. Rámutatott: a Fidesz addig fog maradni az EPP-ben, amíg Magyarország érdekeit és a magyar emberek határozott álláspontját tudjuk képviselni bevándorlásügyben. A magyar érdeket semmiféle pártfegyelem, semmiféle pártkötődés sem írhatja felül – tette hozzá a politikus. (Forrás: Magyar Hírlap)

Solt város: Kalmár Pál, Solt város polgármestere várja az érdeklődő polgárokat, és Orbán Viktor hét pontból álló európai parlamenti választási programja mellett érvel. – Teljesen mindegy most már, hogy miket mondogatnak egyes ultraliberális Európai Parlamenti vezetők, ugyanis mi magunk fogunk dönteni 2019. május 26-án, vasárnap. Ekkor mindenki menjen el szavazni, és a korlátlan bevándorlás ellen küzdő Fidesz-KDNP  listájára szavazzon. – A kép forrása: Kisgazda Polgári Egyesület Bács-Kiskun Megyei Szervezete.

Papp Tamás, a Polgári Kisgazdák Veszprém Megyei Szervezetének az elnöke megdönthetetlen érveket mond Orbán Viktor hét pontból álló európai parlamenti választási programja mellett. – A választó polgárok szinte kivétel nélkül az aláírásukkal támogatják Orbán Viktor programját. – A korlátlan migrációt meg kell állítani, Európa értékeit meg kell védeni. 2019. május 26-án, vasárnap mindenki menjen el szavazni, és a szavazatával mondjon IGEN-t a Fidesz-KDNP listára.  – A kép forrása: a Kisgazda Polgári Egyesület  Veszprém megyei szervezete.

A Polgári Kisgazdák gyűjtik az aláírásokat Pápa főterén. – A kép forrása: a Kisgazda Polgári Egyesület  Veszprém megyei szervezete: