Német közvélemény-kutató: a baloldali pártoknak is határozott véleményt kell kialakítaniuk a migrációról

magyarhirlap.hu

A 444.hu arról ír, hogy a német szociáldemokrata párthoz kötődő Friedrich Ebert Alapítvány szervezésében Budapestre látogatott Richard Hilmer, a Policy Matters nevű közvélemény-kutató és politikai tanácsadó cég igazgatója.

Úgy tűnik, hogy ez már “családi örökség” = nekik nem számít Magyarország szuverenitása, függetlensége és megmaradása. – Semmi sem változott, csak most a Szovjetuniótól való függés helyett az “Egyesült Európáról” beszélnek. – Az idősebbek talán még emlékeznek: Csermanek (Kádár) János és az anyai nagypapa, azaz Apró Antal 1956-ban szovjet harckocsin érkeztek meg a Parlament épülete elé, a Kossuth térre. – A Polgári Kisgazdák mindenkit arra kérnek, hogy megfelelő választ adjon erre, és ezért a szavazatával – 2019. május 26-án, vasárnap – egyértelműen támogassa a Fidesz-KDNP európai parlamenti listáját. – A kép forrása: 888.hu

A zárt-körű előadására az MSZP és a Párbeszéd néhány politikusát és szakértőjét is meghívták. Hilmer arról beszélt, hogy a radikális jobboldal egészen biztosan erősebb lesz a következő Európai Parlamentben, mint a mostaniban, egyben arra figyelmeztette a magyar baloldali politikusokat, hogy azok az európai szociáldemokrata pártok lettek képesek „összeszedni magukat”, amelyek határozottan elmondták, hogy mit akarnak tenni a migráció ügyében. (Forrás: 444.hu)

A Polgári Kisgazdák úgy vélik, hogy a bal-oldal már többszörösen elmondta bevándorláspárti álláspontját. Napjainkban most már még a „megrögzült bal-liberális híveknek” is nehéz lenne beadni azt, hogy most meg másként gondolják. (KPE)