Nekünk minden választókerület fontos, már csak 4 nap van hátra a választásokig. Számítunk a magyarokra. Megyénként közöljük a választókerületek eseményeit. (KPE)

Pest megye

Nekünk minden választókerület fontos, már csak 5 nap van hátra a választásokig. Számítunk a magyarokra. (KPE)

Nekünk minden választókerület fontos, már csak 6 nap van hátra a választásokig. Számítunk a magyarokra. (KPE)

Jász-Nagykun-Szolnok megye 4 választókerületéből

Kállai Mária dr.: Sorsunk a mi kezünkben van.

Ha a baloldal gyűlöletkampánya sikeres lesz, Magyarország egy olyan útra fordul vissza, amelyet egyszer már magunk mögött hagytunk.

Mindenkit meg kell szólítanunk, hogy megvédjük Magyarországot egy olyan iránytól, amely nemcsak lerombolna mindent, ami az elmúlt 12 évben pozitív történés volt, hanem komoly veszélyforrásként jelentkezett az utóbbi időkben már az is, hogy Magyarország egy baloldali vezetés alatt becsatlakozna az ukrán-orosz háborúba.

Én a béke mellett állok, mert Magyarország legfontosabb érdeke a béke. Kérem, támogassanak szavazatukkal, ha nem szeretnék, hogy Szolnok és környéke gyurcsányista képviselőt küldjön a parlamentbe. Mert ne legyen kétségünk, ne engedjük magunkat megtéveszteni: aki a DK frakciójába szeretne beülni, az bizony Gyurcsány embere.

A képlet leegyszerűsödött: aki a Fideszre szavaz, _biztosan_ a békére szavaz, aki pedig a baloldal jelöltjeire, az pedig azt kockáztatja, hogy Magyarország hadviselő fél lehet egy olyan háborúban, amelyből ki kellene maradnunk.

Forrás: Dr. Kállai Mária Facebook oldala

Pócs János: Tegyünk meg mindent a győzelemért!

Hajrá Jászság!

Forrás: Pócs János Facebook oldala

F. Kovács Sándor: Segítjük az időseket az egészségmegőrzésben, a térséget a fejlődésben

Ma Abádszalókon, Tiszafüreden és Tiszaszőlősön folytatódott az Idősek Akadémiája!

Ilyenkor előadásokat hallhatnak a résztvevők, tippeket és hasznos tanácsokat kapnak a szakembertől egészségük és aktivitásuk megőrzésére.

Karcag jó úton halad, méghozzá előre. Április 3-án arról is döntünk, hogy a Nagykunság fővárosa a jövőben előre megy-e? Ne engedjük, hogy visszatérjen a múlt!

Az elmúlt időszak legfontosabb karcagi fejlesztéseit és beruházásait néztük meg Varga Mihály pénzügyminiszter úrral és Szepesi Tibor polgármester úrral.

Forrás: F. Kovács Sándor

Herczeg Zsolt: A tiszaföldvári csapattal indult a nap.

Köszönöm a sok támogatást és Hubai Imre elnök úr látogatását.

Együtt sikerülni fog!

Régi vágya teljesül a csépaiaknak.

Elkezdődött a Csépa – Csongrád közötti útszakasz felújítása. Az első szakasz munkálatainak befejezését követően reményeim szerint tovább fog folytatódni a felújítás.

Április 3. után is azon kell dolgoznunk, hogy a térség úthálózata tovább fejlődjön.

Új bölcsőde épül Cibakházán

A 42 férőhelyes intézmény nagy segítséget jelent majd a cibakházi családoknak. Fontosnak tartom, hogy a kistelepüléseket is vonzóvá tegyük a fiatalok számára és segítsük a családokat.

A megkezdett munkát tovább kell folytatnunk!

Térségünk vezető turisztikai ágazata a horgászturizmus.

A jövőben azért kell dolgoznunk, hogy a holtágaink adottságait még jobban kihasználjuk. Szöllősi József polgármester úrral a Szajolban megvalósult horgászturisztikai fejlesztésekről és a jövőbeni tervekről beszélgettünk.

Forrás: Herczeg Zsolt Facebook oldala