Nekünk minden választókerület fontos, már csak 1 nap van hátra a választásokig. Számítunk a magyarokra. Megyénként közöljük a választókerületek eseményeit. (KPE)

Zala megye 3 választókerületéből

Vígh László: Sikeres a Magyar Falu Program

A Magyar Falu Program a zalai térség kistelepülésein is egy sikertörténet. Soha nem látott számú projekt valósulhatott meg a kormányzati program támogatásából. Falvaink tekintetében is azt tartom a legfontosabb feladatomnak, hogy a lehető legtöbb forrást biztosíthassuk a továbbiakban is.

Hazai költségvetési forrásból, szerte az országban olyan eredményekre lehetünk büszkék, melyek valóban a helyi igényeken alapszanak. A teljesség igénye nélkül: 1000 új falubusszal, 1700 új orvosi eszközzel, 600 felújított orvosi rendelővel, 600 felújított óvodával, 2000 felújított belterületi úttal, 1500 felújított játszótérrel gyarapodtak országszerte a kistelepülések!

Forrás: Vígh László Facebook oldala

Nagy Bálint: Szavazzunk a fejlődésre és a békére!

Az elmúlt időszakban Keszthely városában számos egyedülálló projektet, fejlesztést indítottunk el a környezettudatos gondolkodás és a fenntarthatóság jegyében.

Nagy öröm, hogy városunk is bekerülhetett országosan a hat 25.000 fő alatti település közé, ahol a lakosság, az üzemeltetők és a városvezetés egy új, innovatív, kibocsátásmentes járművel ismerkedhetnek meg a forgalomban.

Az érdeklődők a Zöld Busz Program részeként a közlekedő Mercedes Benz eCitaro tisztán elektromos (szóló) autóbuszt tervezetten április 12-ig próbálhatják ki Keszthelyen több útvonalon.

Forrás: Nagy Bálint Facebook oldala

Cseresnyés Péter: Folytassuk a közös munkát! Előre menjünk!

Mindig kiállunk Magyarországért, és soha, de soha nem fogjuk feladni egyetlen percre sem!

Vasárnap jövőt választunk, minden magyarra számítunk, akinek számít Magyarország jövője! CSAK A FIDESZ!

Ma Dömötör Csaba miniszterhelyettes úrral kerestük fel a nagykanizsaiakat, hogy személyesen is megkérjük őket, vasárnap mindenképpen menjenek el szavazni, és szavazzanak a Fideszre, illetve rám.

Csaba a telefonos mozgósításba is bekapcsolódott. Történelmi választás előtt állunk, ahol a tét hatalmas: hazánk békéje és biztonsága forog kockán.

Ma mindezeket megőrizni CSAK A FIDESZ-KDNP képes.

Ezért fontos, hogy mindenkit elérjünk, mindenkivel beszéljünk.

Erre kérem Önöket is, menjenek el szavazni, támogassanak szavazatukkal, és vigyenek el még egy embert!

Folytassuk a közös munkát! Előre menjünk!

(Fotó: Gergely Szilárd, zalakocka.hu)

Forrás: Cseresnyés Péter Facebook oldala