Nekünk Magyarország az első!

Élet-halál harcot vívunk, hogy meg tudjuk védeni a hazánkat, a családjainkat, és az április 8-i választáson a saját életünk, a gyermekeink és unokáink jövője a tét – jelentette ki Semjén Zsolt Újkígyóson, hétfőn este, utalva arra, hogy a migránsok által elárasztott országokban ma már számtalan no-go zóna létezik, egyre sűrűbbek a terrorcselekmények. Hozzátette, a migránsok áradata valós veszélyét rejti a polgárháborús helyzet kialakulásának. A miniszterelnök-helyettes Szebellédi Zoltán polgármester úr vendégeként tartott előadást, amelyet követően a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjeként mutatkoztam be. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke is, valamint a választókerülethez tartozó települések polgármesterei: Szeverényi Attiláné (Csabaszabadi), Lengyel Zsolt (Gerendás), Kalcsó Istvánné (Kétegyháza), Völgyi Sándor (Kétsoprony), Ribárszki Péter (Kondoros), Ránkli Ferenc (Telekgerendés) és Balogh József (Szabadkígyós).

A száznál is több érdeklődő, a települési vezetők, települési képviselők, és a különböző szervezetek képviselőinek a rendezvényen tapasztalt ilyen erős és egységes támogatása megerősített abban, hogy a választópolgárok többsége továbbra is támogatja a Fidesz-KDNP kormányt.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úr volt vendégünk Újkígyóson, a Cz. Kiss rendezvényházban, ahová Herczeg Tamás, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje invitálta egy kötetlen beszélgetésre a helyieket.