Nekünk Csongrád az első

Csongrádon teljes a Fidesz-Szövetség egysége. Fideszes, KDnP-s, KPE-s jelöltek közösen kérik a választók támogatását. (kpe)

Bartókné Vincze Zsuzsanna önkormányzati képviselő jelöltünk:

40 éves vagyok, német tolmács-szakfordító munkám mellett egy helyi cégnél látok el asszisztensi feladatokat. Férjemmel 4 gyermeket nevelünk, három nagyfiú és egy kislány büszke édesanyja vagyok. A családi élet és a munkahely mellett mindig fontosnak tartottam a közösségben való aktív szerepvállalást, amit 2010 óta önkormányzati képviselőként igyekszem a városunkba vetett hittel és alázattal kiteljesíteni. Tudok és szeretek a közösségért dolgozni és tenni: ezt az elszántságot és kitartást ajánlom fel a körzetben élőknek. Hiszem, hogy kis lépésekkel, együtt gondolkodva fejlődő pályára állíthatjuk szűkebb lakókörzetünket és Csongrádot!

Gyovai Gáspár önkormányzati képviselő jelölünk:

25 éves politikai pályafutásom során a hozzám tartozó 8-as választókörzet lakosaival igyekeztem megismerkedni, mégis úgy vélem, hogy egy rövid bemutatkozást illik tennem. 1959-ben születtem Csongrádon, Bokroson nőttem fel és azóta is itt élek: családi gazdálkodással foglalkozom. Nős vagyok, két gyermekem és két unokám van. 1994-ben kapcsolódtam be a közéletbe képviselőként, időközben közel 14 évig alpolgármesterként tevékenykedtem. A testületi munkában számomra mindig az volt a legfontosabb, hogy Bokros és választókörzetem folyamatosan fejlődjön és javuljon az itt élők életkörülménye. Az elképzelésem az, hogy ez a munka közös célként továbbra is folytatódjon, ehhez kérem javaslataikat, támogatásukat. 

 

Tisztelt Hölgyem/Uram! Kedves csongrádi lakos!

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait választási fórumunkra, melynek

időpontja: 2019. október 1. (kedd) 17:00 óra

helyszíne: Piroskavárosi Általános Iskola ebédlője

Témák:

  • a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei közös programjának bemutatása
  • egyéni képviselői elképzeléseink ismertetése az 1-es és 2-es választókörzettel kapcsolatban.

Meghívott vendégünk és előadónk:

Dr. TURI-KOVÁCS BÉLA, országgyűlési képviselő,

a Kisgazda Polgári Egyesület országos elnöke

 

Várjuk az Önök javaslatait, észrevételeit is a város és a választókörzet jövőjét illetően.

 

Megtisztelő jelenlétére számítva:

 

Dr. Fekete János Bartókné Vincze Zsuzsanna
képviselőjelölt képviselőjelölt
Csongrád – 01. vk. Csongrád – 02. vk.

 

Forrás: Bartókné Vincze Zsuzsanna