Nagyszabású beruházásokat valósít meg idén az E.ON Nagykanizsán

A város több pontján ez évben is nagyszabású áram-, illetve gázrekonstrukciós munkálatokat végez saját költségvetéséből a szolgáltató.

Gelencsér Lajos, az E. ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgatója a tegnapi tájékoztatón hangsúlyozta: az idei fejlesztések célja is az életvédelem, és az áram-, valamint gázellátás biztonsága. – A város és a megye több pontján elkezdődött már a gáz- és áramhálózat megújítása – közölte Gelencsér Lajos. – A korszerűsítéseket azelőtt hajtjuk végre, hogy az üzemzavarok száma növekedne. A cégcsoport fejlesztési munkáiról elismeréssel szólt Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere. Utalt arra, hogy az áram- és a gázvezeték modernizálására tavaly is több mint 300 millió forintot fordított a szolgáltató. Forrás: E. ON/zol.hu)

Dobri Lajos a Kisgazda Polgári Egyesület Zala Megyei Szervezetének az elnöke: őszinte örömmel üdvözlöm a közüzemi fejlesztéseket. Továbbra is meggyőződésem, hogy negyedik Orbán-kormánynak is az lesz a célja, hogy a hazai lakosság minél jobb közüzemi ellátásban részesüljön. (KPE)