Nagy István: Csaknem 200 ezren tiltakoznak az ellen, hogy Brüsszel az agrárforrásokból támogassa a bevándorlókat

Dr. Nagy István: 200 ezren tiltakoznak azért, mert Brüsszel a gazdák pénzéből akarja támogatni az illegális bevándorlókat. - A kép forrása: promenad.hu

A Polgári Kisgazdák részt vettek abban az akcióban, amelyet az uniós agrárforrások megtartása érdekében indítottak. Fontosnak tartjuk, hogy a magyar mezőgazdaság érdekeit képviselni tudó, május 26-án megválasztásra kerülő európai parlamenti képviselőink számára hatásos eszköz álljon a rendelkezésre. (KPE)

Csaknem 200 ezren írták alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (Magosz) által indított petíciót, ezzel tiltakozásukat kifejezve az ellen, hogy Brüsszel az agrárforrásokból támogassa a bevándorlókat – ismertette Nagy István agrárminiszter hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

 

Dr. Nagy István agrárminiszter: „Védjük meg a magyar gazdákat! Védjük meg a magyar agrár- és élelmiszer-gazdaságot! – A kép forrása: magyarhirlap.hu

A tárcavezető elmondta, hogy a kormány a kezdettől a petíció és a magyar gazdák mellé állt. Nagy István szerint „a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli vezetés hiába tagadja, csökkenteni akarja az agrárpénzeket, hogy azt a migránsoknak adják”. (Forrás: MTI)