Mindig örömmel adunk helyet kiváló régi hűséges tagjaink véleményének / Nemzetünkhöz!

Guth Sándor a KPE Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökségének tagja

Mindannyian látjuk, tapasztaljuk a neomarxista erők erőfeszítéseit szerte az egész világon, hazánkbéli cinkosaikkal együtt.

A láthatatlan háttérhatalom, nagyon is látható jelei ők, a nemzeteket rontók és a nyílt társadalmat hirdetők.

Marx tanai 1917 és 1945 után is sok szenvedést okoztak, de nem úgy valósultak meg, ahogy azt annak idején Marx és követői elképzelték. Talán most is, más eszközökkel, uralmuk alá akarják kényszeríteni a nemzetállamok megszüntetésével emberek millióit? Hová lettek a világégés után az  örök világbékét akarók álmai? Hová lettek Churchill, Truman valamint Adenauer és az alapító atyák álmai, hol a sokat hangoztatott demokrácia?

Moszkva után Brüsszel? Nem fogadjuk el az Európai Unió brüsszeli akaratának elgondolásait, olyanokat, amelyek szétforgácsolják nemzetünk erőit és ahol segédkeznek a hű szövetségesek a magyar „baloldaliak”. 

Ők azok, akik egyszer már tönkretették Hazánk nemzetgazdaságát. Ők akarják átvenni a hatalmat, alkotmányt módosítani, adókat és árakat emelni, családi kedvezményeket megvonni. Fenyegetnek, ország világ előtt elhangzik a Parlamentben: nem lesz kegyelem – íme a diktatúrát akaró, hatalomra törő baloldal elképzeléseinek előjelei. De hol a program elvtárs-urak?

Vajon a mi elért eredményeinket, a GDP növekedését –amit világszerte elismernek – túlszárnyalnák? Erre a nép nem kapott magyarázatot. Honfitársaim, senkit ne tévesszen meg a hatalmat átvenni akarók hazug mondatai!

Legyünk Dobó István seregének méltó utódai, akik a százszoros túlerővel szemben is győztek! De mi most Hazánkban nem túlerővel állunk szemben. Az áprilisi választáson mi leszünk többen, az Igazság, az Isten velünk van! Győzni fogunk!

Guth Sándor