„Megyehatár menti matematika verseny Nyírbélteken”

Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő köszönti a matematika-verseny résztvevőit. - A kép forrása: Dr. Simon Miklós facebook oldala.

Példamutató minden választókerületi képviselő számára, ahogyan Simon Miklós országgyűlési képviselő együtt él és munkálkodik választókerületének ifjú és idősebb tagjaival. (kpe.hu)

 A sikeres kis-matematikusok egyik boldog csoportja, háttérben a felkészítő tanárukkal. – A kép forrása: Dr. Simon Miklós facebook oldala.

Immár 22. alkalommal került megrendezésre Nyírbélteken, a Szent László Általános Iskolában immár hagyománnyá vált matematika verseny. A választókerület országgyűlési képviselőjét az a megtiszteltetés érte, hogy a verseny megnyitóján Bagdi Sándor polgármesterrel részt vehetett. – Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6-os számú választókerületének országgyűlési képviselője: „Gratulálok a diákoknak a remek eredményekhez! – Ezen, a kis matematikusok számára kiírt tanulmányi versenyen is jól látható volt, hogy nálunk tehetséges fiatalok vannak, akinek a képzése és tovább tanulása a jövő zálogát jelenti. Minden elismerés megilleti a tanulókat, és köszönet a pedagógusok fáradtságos felkészítő munkájáért. – A szebb és boldogabb magyar jövő kulcsa az ifjúság szellemi, erkölcsi és testi nevelése. A Polgári Kisgazdák számára nagy örömöt jelent az egyre tehetségesebb fiatalok felnövekedése. Értékeinket őrizni és bővíteni kell. Erről szól a május 26-án sorra kerülő európai parlamenti választás. Jövő vasárnap, május 26-án mindenki menjen el szavazni. Egyetlen lehetséges és észszerű megoldás: egy IGEN szavazat a Fidesz-KDNP listára! (Forrás: Simon Miklós facebook oldala)