Megkezdte a munkát a Fejér Termék bizottság

A Fejér Megyei Önkormányzat közgyűlésén tettünk esküt, majd pedig megkezdtük a munkát a Fejér Termék bizottságban. A “Fejér Termék” elismerés elnyerésére hamarosan indul a pályázat, ezért ajánlott követni a fejleményeket a www.fejer.hu oldalon.

Nincs mennyeibb a nagymama lekvárjánál, a barátunk főzte pálinka váltja ki bensőnkben a legfinomabb bizsergést. Mi rejlik a hozzánk közel állók által készített dolgokban? Mitől többek a tucatnál? A gondoskodó figyelem az, ami a felhasznált alapanyagokat, a technológiát, az átvett tradíciókat és a korszerű ismereteket ötvözi. A munka szeretete pedig, akár a só a levesben, nélkülözhetetlen hozzáadott érték.

Elhatároztuk, hogy felkutatjuk Fejér megyében azokat az őstermelőket, vállalkozókat, akik abban a szellemiségben készítik termékeiket, amelyikben a nagymamák lekvárja és a barátok pálinkája is létrejön.

A magyar vidék hajdan Európa éléskamrája volt, de még a közelebbi múltban is képes volt terményeivel, termékeivel ellátni a vásárlókat. Vétek lenne a vidéki emberek értékteremtő munkáját, ötletességét parlagon hagyni – célunk, hogy segítsük a kiváló magyar termékek választékának bővülését, új munkahelyek teremtését. Minden egyes alkalommal, amikor Ön Fejér terméket visz haza, ezt a szándékot erősíti.

a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke

Forrás: https://www.fejer.hu/index.php?pg=sub_2

– itt: Fejér Megyei Önkormányzat.

Pályázati lehetőség Fejér Termék elismerés elnyerésére: https://www.fejer.hu/palyazati-lehetoseg-fejer-termek-elismeres-elnyeresere-2 – itt: Fejér Megyei Önkormányzat.

Forrás: Varga Imre István facebook oldala

Horváth Miklós Csaba a KPE Fejér megyei elnöke

A KPE Fejér megyei szervezete kiválóan együttműködik a Varga Imre Elnök Úr által vezetett megyei NAK szervezettel. Minden szervezetünk, a megye kisgazdái támogatják azokat a kezdeményezéseket, amelyek a megye agráriumának fejlődését kívánja biztosítani.