Legómodell-kiállítás és kockaépítő verseny gyerekeknek, Nyíregyházán

A kép forrása: kockafeszt.hu

Kisgyermekes családok sokaságát vonzotta a nyíregyházi Civil Házban rendezett kockaépítő hétvége.

Szombaton és vasárnap legómodell-kiállítás, kreatív programok, ügyességi versenyek és távirányítós játékok várták az érdeklődőket a Váci Mihály Társaság Kulturális Egyesület szervezésében.

Péter Sándor, a Kisgazda Polgári Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének a tagja, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye 1-es számú választókerületének a választókerületi megbízottja, a képen balról a második, az eddigi munkája elismeréseként kitüntetést vesz át Nyírbogáton. – A kép forrása: szon.hu

Péter Sándor, a Kisgazda Polgári Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének a tagja, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye 1-es számú választókerületének a választókerületi megbízottja: a Polgári Kisgazdák nagy örömmel látják azt, hogy a Váci Mihály Társaság és Kulturális Egyesület törekedik arra, hogy a gyermekek számára értelmes, szórakoztató, de egyben készségfejlesztő programokat szervezzen. A szombaton, Nyíregyházán, a Civil Házban sorra került rendezvény is ilyen volt. A gyermekek készségeinek és kreativitásának fejlesztése fontos, mert ők lesznek a jövő megalkotói. A Váci Mihály Társaság és Kulturális Egyesületnek további sikeres tevékenységet kívánunk. (KPE)