Köszönjük minden tagtársunknak, barátunknak és támogatónknak, hogy munkájukkal és szavazatukkal hozzájárultak Magyarország kiszámítható és biztos jövőjéhez

A korábbi választásokon tapasztalt támogatásban reménykedtünk, de ennél is többet kaptunk. Azok a kisgazda tagtársaink, akik személyesen, de gyakran családjuk közreműködésével is a választási küzdelemben mindvégig helyt álltak, méltán számíthatnak elismerésre, kiemelkedő munkájukért hálámat és köszönetemet kérem, fogadják el.

A Kisgazda Polgári Egyesület, mi Polgári Kisgazdák az elmúlt évek szövetségesi tapasztalata alapján bátran jelenthettük ki a választás alatt, hogy a Fidesz- Szövetség színeiben induló képviselő jelöltek a saját jelöltjeink.

Különösen nagyra értékelhetjük, hogy a kistelepüléseken, a falvakban, kisvárosokban élők minden hazug hír terjesztése ellenére – amelyből az ellenzék részéről bőven volt részük – a korábbinál is nagyobb számban mentek el szavazni és minket, a Fidesz- Szövetséget, a kisgazdákat támogatták.

Azt ígérhetjük, hogy a megalakuló országgyűlésben ismét lesz kisgazda csoport. A kisgazda csoportnak továbbra is az lesz a feladata, hogy a vidéken élőknek, a kistelepüléseken, kisvárosokban megmaradó magyaroknak, minden igaz és méltányos ügyét a magyar Országgyűlésben és minden helyen ahol arra szükség van képviseljék.

Ma már bizonyos, hogy Magyarországnak olyan kormánya lesz, amely képes az ország védelmére, elszánt arra, hogy megőrzi a magyarok szuverenitását, biztosítja határainkat, tovább fejleszti gazdaságunkat, a magyar nép jólétét.

Dr. Turi-Kovács Béla