Kisgazda találkozó Székesfehérváron

A Fejér megyei és székesfehérvári kisgazda vezetők az aktuális politikai helyzetről és az elkövetkező időszak feladatairól tartottak megbeszélést március 29-én pénteken.

A kisgazda hagyományoknak megfelelően – kiváló pörkölt elfogyasztása után folyt a diskurzus. Horváth Miklós Csaba a KPE országos elnökségének és Székesfehérvár közgyűlésnek tagja meghívta két képviselőtársát – Brájer Évát és Róth Péter alpolgármestert is, akik elfogadták a meghívást és részt vettek a találkozón.

A KPE elnökségéből még Kékesi Márton főtitkár volt jelen, illetve Dr. Paál Sándor a KPE irodájának szakértője.

A jó hangulatú rendezvényen a jelenlévők közül – aki addig még nem tette meg – aláírta a petíciót, amely a Közös Agrárpolitika forrásainak szinten tartását követeli.

Forrás: Kékesi Márton

A fotón középen, a kötetlen baráti beszélgetésen a Fejér Megyei Kisgazda Polgári Egyesület tagjai körében (kockás inget viselve) : Horváth Miklós Csaba, a Kisgazda Polgári Egyesület Fejér Megyei Szervezetének az elnöke, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének a tagja és a Gazdasági Bizottságának az elnöke, mellette Kékesi Márton a Kisgazda Polgári Egyesület országos főtitkára, és és tőle jobbra, (világos nyakkendőt viselve): Dr. Paál Sándor (PhD), a Kisgazda Polgári Egyesület mezőgazdasági és vízgazdálkodási szakértője, a Kisgazda Polgári Egyesület Országgyűlési Munkacsoportjának kabinettitkára. – A kép forrása: Varga Imre István polgári kisgazda.