Kibővített elnökségi ülést tartottak a Veszprém megyei kisgazdák

Kisgazda Polgári Egyesület Veszprém megyei elnöksége és választókerületi vezetői – 2019. július 12-én Kövágóörs – Pálkövén elnökségi ülést tartottak. Az ülésen részt vett Kékesi Márton, az egyesület főtitkára is.

Papp Tamás megyei elnök, az elmúlt félévet értékelve megállapította, hogy a Veszprém megyei kisgazdák ismét helyt álltak az Európai parlamenti választások kampányában. Megjegyezte, hogy ezt követően az önkormányzati választásokra kell készülnünk hasonló intenzitással valamint, hogy a kistelepülések képviselete továbbra is elsőrendű feladatunk.

Sör László és Tábori Ferenc választókerületi elnökök a szakmai és a szövetségi politika erősítésének fontosságára hívták fel a figyelmet, különösen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarában való szerepvállalásra.

A tanácskozási joggal jelenlévő Baboth László és Gelencsér János ismertették a választókerületükkel kapcsolatos, fontos információkat a tanácskozáson.

Kékesi Márton főtitkár és a jelenlévők köszöntötték Dr. Paál Sándor választókerületi elnököt nyugdíjba vonulása alkalmából, aki elmondta, hogy – mint eddig is – a kisgazda mozgalomért kíván a választókerületében dolgozni és szakmai munkáját folytatni.

Kékesi Márton KPE főtitkár