Két új játszóteret is építettek Kuncsorbán

Új játszótér Kuncsorbán. - A kép forrása: alfoldhir.hu

A település legifjabb lakóinak kedveztek a községben azzal, hogy két új játszóteret is kialakítottak. Egyrészt az óvoda udvarát szerelték fel új játékokkal, másfelől pedig a közelmúltban megújult művelődési ház udvarán állítottak fel korszerű és tetszetős játékokat.

Ennek köszönhetően a közösségi térként funkcionáló épületben immár valóban minden korosztály megtalálhatja az őt leginkább érdeklő programot. Míg a felnőttek a számukra szervezett rendezvényeken töltik az idejüket, a kicsiknek sem kell unatkozniuk. (Forrás: szoljon.hu)

Fekete Ferenc, a Kisgazda Polgári Egyesület Jász-Nagykun-Szolnok Megyei szervezetének az elnöke. – A kép forrása: szoljon.hu

Fekete Ferenc, a Kisgazda Polgári Egyesület Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének az elnöke: a Polgári Kisgazdákat nagy örömmel tölti el az a tény, hogy a negyedik Orbán-kormány is tovább folytatja azt a 2010-ben megkezdett gazdaságpolitikát, ami lehetővé teszi a vidéki kistelepülések folyamatos fejlesztését. Az új gyermekjátszótereknek bizonyára nagyon fognak örülni a kuncsorbai gyerekek, valamint a szüleik is, mivel a játszótéren jól kiugrálják magukat, így otthon legalább az anyukáknak és az apukáknak is lesz némi nyugalmuk. (KPE)