Kampány Nyírbogáton

Orbán Viktor és Simon Miklós Nyírbogáton

Orbán Viktor Miniszterelnök Nyírbogáton Dr. Simon Miklós mellett kampányolt. Elmondta, hogy az országgyűlési képviselő a térség fejlődése érdekében dolgozott és dolgozik. Bizalmat és támogatást kért a már elkezdett munka folytatáshoz.

Orbán Viktor és Simon Miklós Nyírbogáton

A magyar Miniszterelnök megbecsüli a vidéki lakosságot, erőfeszítéseiket. A kormány a piaci munkahelyek megteremtésével már több megyében javította a kistelepülések lakosainak életszínvonalát és mindent megtesz a többi régió felzárkóztatásáért is. Nem csak a nagyvállalatok beruházásai, a kis és közepes vállalkozások növekedése, hanem a Modern Falu program is a kistelepülések fejlődését fogja segíteni. (kpe.hu)

Orbán Viktor Nyírbogáton

Két veszélyt nevezett meg Magyarországra nézve Orbán Viktor kormányfő: a migrációt, és az elmúlt években elért eredmények elvesztését. „Bárkivel vállaljuk, vállalom a csatát, azért, hogy megvédjem Magyarországot” – szögezte le a Nyíregyházi Televíziónak adott hétfői interjújában.

A miniszterelnök az elmúlt nyolc év legfontosabb eredményének a jövő iránti bizalomépítést tartotta, hozzátéve, ez a kormány és az emberek közös sikere, amit április 8-án meg kell védeni. (MTI, hirado.hu)