Józsefváros polgármestere tartott fórumot Gyomaendrődön

Fotó: beol.hu

Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere tartott lakossági fórumot csütörtökön este Gyomaendrődön, a Kállai Ferenc Kulturális Központban.

A rendezvény házigazdájaként Dankó Béla országgyűlési képviselő elmondta, azért hívták meg a Békés megyei településre a politikust előadónak, mert Budapest VIII. kerületének polgármestere az elsők között tapasztalhatta meg, mit jelent az, amikor illegális bevándorlók elözönlenek egy városrészt.

Kocsis Máté előadásában arra hívta fel a figyelmet, hogy közeleg az országgyűlési képviselők választásának időpontja. Mint mondta, a kampányidőszak alatt a politikai pártoknak kötelességük, hogy elmondják az érdeklődő embereknek, hogy mit is szeretnének megvalósítani, mik a terveik.

–  A fő téma a 2018-as országgyűlési választások és az arra való felkészülés. A kampányban igyekszünk eljutni minél több emberhez és elmondani azt, hogy szerintünk – a mostani kormánypártok és a kormány szerint – a 2018-as országgyűlési választások nem pusztán négy évre fogják meghatározni az ország helyzetét, hanem akár évtizedekre is. Április 8-án a magyar embereknek el kell dönteni, hogy megmaradunk-e magyar Magyarországnak vagy bevándorló országgá válunk – fejtette ki Kocsis Máté. (beol.hu)

Várfi András a KPE választókerületi vezetője, a Békés megyei közgyűlés társadalmi megbízatású Alelnöke