Játszótereket fejlesztettek Győrben

Átadott új gyermek-játszótér Győrben. - A kép forrása: kisalfold.hu

Jelentős játszótérfejlesztés valósult meg Bárány István győri független önkormányzati képviselő választókerületében – erről a politikus sajtótájékoztatón számolt be csütörtökön.

Bácsán csőalagúttal, az Ergényi-lakótelepen minivárral és futballkapuhálókkal, Kisbácsán futballkiskapukkal, mókuskerékkel és mászókával, a révfalui Irinyi utcában egyensúlyozópályával, Sáráson pedig mászóvárral bővült az eszközpark. A beruházások 3,7 millió forintba kerültek, amit a képviselő javaslatára a polgármesteri keret biztosított. Bárány István hozzátette: a Pannon-Víz Zrt. jóvoltából jövő tavasszal a Körtöltés utcai játszótér ivókutat kap.

Valiczkó Mihály, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és a Győr – Moson – Sopron Megyei Közgyűlésnek a tagja, Győrasszonyfa polgármestere

/A kép forrása: varosatyak.hu/

Valiczkó Mihály, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és a Győr – Moson – Sopron Megyei Közgyűlésnek a tagja, Győrasszonyfa polgármestere, a Polgári Kisgazdák Győr – Moson – Sopron Megyei Szervezetének a tagja: nekünk, polgári kisgazdáknak nagyon fontos, hogy a gyermekeink és unokáink fejlődését, kikapcsolódását biztonságos és egy ben készségfejlesztő köztéri játékok szolgálják. Ők lesznek a jövő generációja. Tőlük fog függeni a jövőnk. Ezért a fejlődésükre és nevelésükre elköltött pénz a lehető legjobb befektetés. (KPE)