Jász – Nagykun – Szolnok vármegyei KPE elnök bemutatkozó látogatása

Fekete Ferenc Jász – Nagykun – Szolnok vármegyei KPE elnök bemutatkozó látogatása Erdős Norbert országos elnöknél

Életének főbb eseményeit az alábbiak szerint foglalata össze:

„Édesapám mezőgazdászként a nagyanyja birtokán gazdálkodott 1944 -ig. A ostromot Budapesten vészelte át, mint tartalékos katonatiszt. 1945 után Álmosdon próbált gazdálkodni a maradék földeken, 1952-ben felajánlotta (önként???) a magyar államnak.

Osztályidegenként, segédmunkás lehetett felsőfokú végzettsége ellenére, a családot a nyomor szintjére sülyesztették.  1957-ben megfélemlítő házkutatás, annak ellenére, hogy semmilyen politikai tevékenységet nem folytatott.

Ebben az ellenséges környezetben, amennyiben tovább akartak taníttatni, messzebb kellett keresgélni, így kerültem Budapestre geológiai technikumba.

1967 -ben a kőolaj kutatásban helyezkedtem el, mint terepi geológus. Nyugdíjba vonulásomig nem változtattam munkahelyet, amely csak átszervezések folytán változott.

1974-ben kötöttem házasságot, két gyerekünk van.

1989-ben léptem be az FKGP-be, sem előtte sem utána nem voltam másik párt tagja. Viszonylag gyorsan, Szolnok városi alelnök, majd elnök és megyei alelnök lettem. Az 1994-es választáson képviselő jelölt.

1994 őszén az országos vezetés néhány társammal együtt kizárt a pártból.

Továbbra is figyelemmel kísértem és kisértem a politikát, így csatlakoztam a KPE-hez. Miután Szőllősi Kálmán a megyei vezető meghalt, rám maradt ez a tisztség.”

Ezt a feladatot Fekete Ferenc azóta is becsülettel ellátja és arról tájékoztatta az országos elnököt, hogy a kora és egészségi állapota adta lehetőségek szerint a jövőben is számíthatnak munkájára.

(KPE)