Időnként kisüthet a nap

Fotó: somogyma.hu

Kedden az északi és az északnyugati tájakon süthet ki rövidebb-hosszabb időszakokra a nap, máshol sok felhő lesz az égen. Délután délen, délkeleten eső, néhol havas eső előfordulhat. Az északkeleti szél néhol élénk lehet. Napközben 3 és 9 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán északon és északkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre, délnyugat felé haladva egyre több és vastagabb felhő lehet az égen. Jelentéktelen csapadék néhol délnyugaton fordulhat elő. Az északi-északkeleti szelet többfelé élénk lökések kísérhetik. Hajnalban -3, +4, kora délután pedig 4-12 fokra van kilátás, délnyugaton maradhat hidegebb az idő.

Csütörtökön is északon és északkeleten süthet többet a nap, máshol felhősebb időre számíthatunk. Délen, délnyugaton időnként kisebb eső is előfordulhat. Néhol élénk lehet az északkeleti szél. A maximumok 4 és 12 fok között alakulhatnak.

Pénteken naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk. Néhol gyenge eső előfordulhat. Helyenként megélénkülhet az északnyugati szél. 5 és 11 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szombaton szeles, hűvösebb időre van kilátás, több tájegységünkön előfordulhat időnként kisebb eső, zápor, helyenként akár havas eső, hózápor is.

Forrás: idokep.hu

https://www.idokep.hu/elorejelzes/Budapest